Despre mine

Dan Ghenea

Meserie: psihiatru

Placeri: cititul, scrisul, ascultatul

Roluri familiale: sot (de 20 de ani), tata (pentru 3 fete), fiu, frate

Imi ramane timp si pentru prieteni. Am noroc de prieteni buni.

In acest blog va fi vorba in principal despre restaurarea Regatului Romaniei, idee in care cred si pe care voi incerca sa o fac, dupa puterile mele, mai populara.

 

 

 

5 gânduri despre “Despre mine

  1. Buna seara Domnule Ghenea. Vroiam sa va transmit cu caldura faptul ca eu si echipa mea suntem Onorati sa regasim printre numele abonatilor la blogul nostru si numele Dvs, care se distinge prin judecata limpede, de mare finete, frumos, si lucru pe care il pretuim cel mai mult, luarea de atitudine de care societatea noastra duce mare mare lipsa. Nu in ultimul rand, va marturisesc sincer si deschis, materialele Dvs sunt atent citite de catre noi si reprezinta o sursa de inspiratie in viata noastra de zi cu zi. Va invit sa urmariti blogul nostru cu atentie, cat de curand vom lansa noul material pe care il consideram cel mai bun din cate am facut pana acum. Nu in ultimul rand, ne-am bucura nespus sa auzim gandurile Dvs despre materiale noastre si va ramanem recunoscatori ca ati ales blogul nostru ca o posbila sau viitoare poarta catre „da, este posibil ! impreuna, pt mai bine”. Cu adanca stima, N. Merrynote

  2. SUNT SECRIERU IOAN-PENSIONAR MONARHIST- REGALIST INVETERAT- LOCUIESC ÎN OR. ANINA JUD.CARAS-SEV.SUNT ADMINISTRATORUL **GRUPULUI MONARHIST ANINA C-S.** CU PESTE 50 MEMBRI, NEAFILIAT. AM CULES SI POSTAT PE F.b.. PAG. **IOAN SECRIERU 79 ** PRECUM SI PE CEA A GRUPULUI, ZECI DE MATERIALE PRIVIND ISTORIA MONARHIEI DIN 1866-1947, 1990 PÎNĂ IN PREZENT, CU INTENTIA DE A-MI REDECTA UN MANUSCRIS CE INSUMEAZA PESTE 150 DE PAG. PENTRU UZ PERSONAL, DEOCAMDATĂ. AM INIŢIAT SI O PETITIE REF. LA REINSTAURAREA MONARHIEI CONSTITUŢIONALE, DIN PĂCATE FARĂ PREA MARE SUCCES. CRED DIN SUFLET CA DACĂ NE CONCERTĂM IDEILE, FORŢELE SI INTELIGENTĂ VOM REUSI ,SA REVENIM LA MONARHIE, AVEM TRADITIE, O CASA REGALĂ SI UN REGE UNS AL DOMMNULUI- ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU. TRAIASCĂ MONARHIA, TRAIASCĂ CASA REGALA A ROMÂNIEI, TRĂIASCĂ REGELE MIHAI.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s