[Privesc în urmă cu gratitudine]

Duminică, 18 ianuarie 2015, la ora 18, la Ateneul Român are loc Concertul de gală cu ocazia aniversării a 25 de ani de la sosirea în ţară a Principesei Margareta a României. Concertul este transmis în direct de TVR 2, TVR HD şi TVR+ . Tot astă-seară, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR HD este programată o ediţie specială a emisiunii „Ora regelui”, în cadrul căreia va fi difuzat documentarul „În numele tatălui”, povestea unei femei nobile care a crezut în ţara sa.

25

Mesajul

Alteţei Sale Regale Principesa Moştenitoare Margareta a României cu ocazia celebrării a 25 de ani de activitate a Fundației Principesa Margareta a României

„Am creat, alături de Regele Mihai, tatăl meu, Fundația Principesa Margareta a României cu 25 de ani în urmă, atunci când am pășit pentru prima oară în țară. 

Din acel moment, Fundația a ajutat zeci de mii de copii, tineri și vârstnici prin programe integrate și durabile, la nivelul întregii țări, care au întărit comunitățile locale și au redat românilor demnitatea și speranța. 

Astăzi, Fundația promovează modelul inter-generațional. Cred că este un exemplu pentru societate și un câștig pentru viitor. Fiecare întâlnire dintre vârstnici și tineri este o experiență de viață. Este profund impresionant să vezi cum între două persoane din generații diferite se leagă relații puternice de prietenie. 

În toţi aceşti ani nu am fost singură în eforturile mele, ci am avut alături oameni excepționali, din multe țări, care mi-au împărtășit idealurile și au susținut Fundația Principesa Margareta a României, din dorinţa de a asigura un trai mai bun copiilor, tinerilor şi vârstnicilor afectaţi de sărăcie, boală şi singurătate. 

Privesc în urmă cu gratitudine spre toți cei care au format familia de un sfert de secol a fundației noastre. Ei, toți, împreună, dau un neprețuit exemplu de responsabilitate, altruism și spirit civic lumii de astăzi.” 

Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta a României

Preşedinte

Fundaţia Principesa Margareta a României

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s