Regele tuturor românilor

19novNu ştiu cum se face că simpla evocare a numelui Regelui iscă un val de bunăvoinţă între oameni. Iar atunci când Regele e prezent e chiar un moment de graţie.

Azi am avut bucuria unui sfert de oră de graţie. În mijlocul unei mulţimi plăcute, dacă vă puteţi imagina aşa ceva. În care nu era nevoie să-ţi faci loc pentru că părea că toată lumea vrea să împartă locul cu tine. Iar steagurile tricolore umpleau aerul, fluturate vioi de mâini necrispate.

 

Anunțuri

2 gânduri despre “Regele tuturor românilor

  1. LA MULTI ANI MAJESTATE-SA VA DEA DUMNEZEU O VIATĂ CIT MAI LUNGĂ, LIPSITĂ DE GRIJI, SĂ VĂ BUCURATI DE LINISTE TRUPEASCĂ SI SUFLETEACĂ PENTRU CĂ ATI SUFERIT DESTUL IN LUNGA VIATĂ PE CARE ATI TRĂIT-O, ATI FACUT TOT CE S-A PUTUT PENTRU BINELE ACESTEI NATII DIN POSTURA AVUTĂ, V-AŢI SACRIFICAT TINERETEA, ATI FOST EXPULZAT, TRĂIND IN EXIL DAR SI ATUNCI ATI LUPTAT PENTRU POPORUL ROMÂN. NU NE-AŢI ABANDONAT. VĂ IUBIM SI VA TRANSMITEM EU PERSONAL SI MEMBRII **GRUPULUI MONARHIST ANINA CS.,** MULTĂ VIGOARE, SĂNĂTATE, PUTERE DE MUNCĂ SI INCĂ ODATĂ **LA MULTI ANI** ALĂTURAM ACESTE URĂRI DE BINE SI SĂNĂTATE SI MAJESTĂTII SALE REGINA ANA. CU PLECĂCIUNE SI MULT RESPECT

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s