Istorie trăită

Sunteţi siguri că vreţi să votaţi preşedinţi? Sunteţi siguri că nu vreţi să urcaţi din nou în istorie alături de regele vostru? Sunteţi siguri că România frumoasă pe care o scoate la lumină Margareta a României nu este o opţiune?

Eu o să merg la vot, din respect pentru cei care au murit pentru dreptul meu de a vota. Si tot din respect pentru ei o sa resping ambele candidaturi la preşedinţie. Pentru că ei nu au murit pentru o jumătate de Românie, ci pentru una întreagă. Diversă, dar nu divizată, liberă, iar nu înecată în ură de sine.

timbru

Iar miercuri nu mă va interesa cine este „preşedintele ales”. Pentru că ştiu deja că nu poate face niciun bine. Pur şi simplu pentru că fiecare dintre ei va avea impotriva mai mult de jumatate dintre cetateni. Si fiecare dintre ei e prizonierul unei tabere care  diabolizează cealaltă tabără.

Miercuri voi merge la întâlnirea cu regele meu. Regele nostru, chiar şi al celor ce se cred încă republicani. Rege al unei ţări care îi datorează poate chiar existenţa. Şi care va rămâne divizată cât timp vom mai vota preşedinţi ai republicii minciunii.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s