Contra republicii minciunii

Pentru mine, Regatul României nu e doar un obiect al trecutului. Scriu aici despre Regatul României ca despre singura Românie adevărată.

792cf-regina_elisabeta_a_romanieiDacă regatul e doar trecut şi România e doar trecut.

De fapt, cei 1000 de susţinători ai republicii minciunii au declanşat ultima etapă a distrugerii conştiiinţei naţionale: ne spun că nu avem de ales decât între fleacurile produse de 25 de ani de minciună groasă.

Ştiţi cine sunt aceşti oameni care se vor preşedinţi? Nu prea cred. Cred că nici ei, când se trezesc dimineaţa, nu prea ştiu cine sunt; aşteaptă informarea de la consilierii de imagine pentru a afla ce au zis ieri şi cui trebuie să zâmbească azi.

10932-ferdinand_i_pSă le permit acestor oameni să se împăuneze cu un 1 Decembrie făcut de Regele Ferdinand şi armata lui de ţărani? Lor, urmaşii biologici sau de suflet ai celor ce au distrus economic şi moral ţărănimea şi au aruncat într-o pivniţă inima Reginei Maria?

Să le permit să pozeze în apărători ai Transilvaniei, care este încă românească doar pentru că Regele Mihai a făcut, curajos şi lucid în mijlocul nebuniei, actul de la 23 august 1944? Lor, care ştiindu-se trădători cu soldă, îl acuză de trădare?

Alegeţi-l pe oricare dintre ei. Toţi, fără excepţie au spus că vor numi un nou prim ministru, mai pe gustul lor. Faptul că ar trebui să ignore constituţia, sa supună sau să dizolve parlamentul şi, eventual, să convoace alegeri parlamentare anticipate sunt nişte bagatele în ochii lor.

Suntem invitati, in mod deschis, să dăm viitorului preşedinte puteri depline să facă el ce-o pohti. Ei, nu chiar ce vrea el… „Preşedintele” în funcţie ne-a spus deja că va fi o preselecţie făcută de … nu spui cine, că sunt secrete. De-abia după ce au pus discreţii ştampila pe buletinul de vot, o putem pune şi noi în absolut orice căsuţă.

parlaEi au început campania pentru preşedinţie. Încep şi eu, candidat la onorabilul titlu de cetăţean al României adevărate, campania contra republicii minciunii.

Obiectivul campaniei este ca în alegerile din toamna asta să fie ales ultimul preşedinte al republicii. Acest ultim preşedinte să înţeleagă (să fie obligat să înţeleagă) că trebuie să convoace referendumul pentru schimbarea formei de stat şi trecerea la monarhia constituţională.

carolDacă obiectivul va fi ratat, proiectul unei Românii independente, coerente şi prospere, început atât de bine de Regele Carol I, va fi îngropat.

Singurul „candidat” care ne-a propus (şi ne-a exemplificat, vreme de 25 de ani) reluarea proiectului Carol I a fost ASR Principesa Margareta a României. Şi România adevărată a dat muguri pe oriunde a trecut principesa: în reînvierea unor obiceiuri şi meşteşuguri, în proiectele de solidaritate intergeneraţională, în readucerea politeţii în relaţiile sociale, în promovarea tinerelor talente. Cine are ochi de văzut, să vadă.

De auzit e mai greu, că fac gălăgie măscăricii.

Reclame

6 gânduri despre “Contra republicii minciunii

 1. Transilvania ne-ar fi revenit oricum. Stalin, care dorea sa pedepseasca Ungaria, i-a spus lui Molotov sa faca celebra declaratie publica din aprilie 1944, cum ca Transilvania va reveni României.

  Mihai n-are nici un merit în obtinerea Transilvaniei, nu a reusit, pentru ca nu l-a interesat, nici macar sa se opuna preluarii administratiei Transilvaniei de catre rusi în septembrie 1944.

  Iar actul de la 23 august a fost o tradare nationala crunta – a aruncat România în bratele rusilor, fara sa aiba nici macar un acord scris, darami-te semnat oficial (ca pe 12-13 septembrie 1944).

  • Domnule Marian, se pare ca nu vreti sa deschideti ochii. Las comentariul dumneavoastra la dispozitia celorlalti cititori ai acestui blog.
   Am o singura curiozitate: puteti produce „celebra” declaratie „publica” a cinstitului tovaras Molotov?

  • Sa inteleg ca tu preferai sa fim desfintati ca stat de aliati decat sa facem actul curajos de la 23 august? Dupa tine crezi ca beneficiam de celemanta din partea urss din moment ce romania a fost stata gresor? Regele Mihai a salvat tara si a recuperat ardealul prin actul curajos de la 23 august. Traiasca Regele!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s