Petiţie către: Philippe, Regele Belgienilor

Majestatea Voastră,

Sunteţi Regele Belgienilor şi ca atare dedicat poporului vostru. Obişnuiţi să semnaţi fiecare lege care a fost adoptată de parlamentul ales democratic, chiar dacă nu sunteţi de acord cu unele dintre ele. Totuşi, există legi care afectează pe termen lung nu doar Belgia, ci şi Europa.

Această lege este unică şi serveşte ca semnal pentru alte ţări că ar putea fi permisibil să introducă asemenea legi. Vă rugăm să ascultaţi la multele voci din ţară şi din străinătate, care vă previn asupra pericolelor acestei legi  – Conferinţa Episcopilor Belgieni şi membri ai parlamentelor europene care au vorbit clar împotriva acestei legi.

În calitate de cetăţeni interesaţi ai Europei, vă scriem pentru a vă cere să nu semnaţi aceasta lege,  chiar dacă va fi o provocare pentru dumneavoastră să vă susţineţi această decizie. Vă rugăm să nu spuneţi da celei mai îngrozitoare legi asupra eutanasiei din întreaga lume.

Ascultaţi-vă conştiinţa şi rezistaţi ca un monarh cu principii etice. Arătaţi-vă  demn de misiunea pentru care v-aţi pregătit de-a lungul vieţii.

Cu respect,

Dan Ghenea

Petiţia online impotriva legii care permite eutanasierea copiilor am semnat-o aici

4 gânduri despre “Petiţie către: Philippe, Regele Belgienilor

  1. Pingback: Jurnal scoțian. Măcar am încercat! | Dan Ghenea

  2. Pingback: “Numai sălbaticii cred… | Dan Ghenea

  3. Pingback: Flori, fete, filme şi alte ficţiuni (7): Nişte balcanici | Dan Ghenea

Lasă un comentariu