Am găsit INAMICUL…

… şi el era NOI

Ni se flutură prin faţa ochilor minţii, de către oameni care nu ştiu altceva decăt să pescuiască în ape tulburi, tot felul de „pericole”: rusesc, unguresc, evreiesc şi alte variaţiuni pe o temă veche de când lumea.

Lansatorii de „pericole” au şi un dicton preferat: „România nu are alt vecin prietenos în afara de Marea Neagră”. Cred că pot să scoată de pe listă şi marea, pentru că am evidenţe zdrobitoare că în ultimii 10 ani a încheiat o monstruoasă coaliţie cu Bulgaria.

Dar când te uiţi cum sunt învrăjbiţi românii, care ajung să-şi arunce reciproc acuzaţii că ar fi „vânduţi” „ruşilor” sau „ungurilor”, înţelegi că diavolul nu vine nici de la răsărit, nici de la apus ci din fotoliul în care stai şi asculţi vorbele celor care şi-au vândut demult onoarea şi care tratează această ţară mai rău decât a tratat-o vreun ocupant vreodată.

Iar duşmanul acestor aiani făra de ţară este adevărul. Singura şansă care le-a fost dată este aceasta republică a minciunii, o ţară care a devenit teritoriu, cu un popor pe care aianii ar vrea să-l reducă la statutul de populaţie aservită (lor şi urmaşilor lor).

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s